Kolagen je Hit! Stojí za to ho vyzkoušet?

Hladká pleť, pevné nehty, zdravé a lesklé vlasy jsou symboly ženského půvabu a mají jednoho společného jmenovatele – kolagen.

Stárnutí můžeme odolávat s celým arzenálem krášlicích přípravků, nebo jednoduše každé ráno vypít ve sklence vody porci kolagenu.

 

Kolagen je hit! Stojí za to ho vyzkoušet?

Oproti kosmetickým přípravkům tento doplněk stravy působí komplexně jako podpora celého těla, a to na buněčné úrovni. Kolagen je v lidském těle zodpovědný za celou řadu procesů, obnovuje buňky, regeneruje je a také je základním stavebním materiálem pro chrupavky, klouby, kosti. Jeho dalším úkolem je udržovat naše nehty pěkně pevné, pokožku pružnou a vlasy hebké a silné. Kolagen si naše tělo dokáže sice vyrábět samo, ale po dvacátém pátém roce života v našem těle přirozená schopnost produkovat kolagen klesá.

Kolagen je hit! Stojí za to ho vyzkoušet?
 

 

Jak ho tělu dodat?

Nezbývá nám tedy než sáhnout po některém z potravinových doplňků. Na trhu je jich celá řada a může být těžké se v nich orientovat. Rozhodující by neměla být cena preparátu, ale jeho účinnost a složení. Je důležité sázet jen na kvalitní zdroje kolagenu. Biomedix Collagen je ideální náhradou kolagenního peptidu. Všechny dosavadní výzkumy ukazují, že rybí kolagen je strukturou nejbližší tomu lidskému. Díky složitému procesu – hydrolýze se ještě lépe vstřebává v lidském organismu. To znamená, že když Biomedix Collagen vypijeme, naše tělo ho skutečně vstřebá a nevyloučí. Biomedix Collagen plus je i díky tomu produkt nejvyšší kvality, vyrobený výhradně ze severoatlantické ledové tresky, která žije volně v moři a není uměle chovaná. Biomedix je osvědčená značka potravinových doplňků, na kterou spoléhají lidé po celém světě. V produktech používá zásadně nejkvalitnější suroviny – ať už se to týká mořského Biomedix Collagenu, který je vyráběn z ryb ulovených na volném moři, nebo univerzálního detoxikačního přípravku Polisorb, který je vyráběn z oxidu křemičitého z nejlepších nalezišť na ruském Uralu.

Kolagen je zázračnou bílkovinou, která má mnohem důležitější funkce než jen to, aby nás krášlila. Má celkově pozitivní vliv na lidský organismus, protože podporuje práci všech buněk tvořících tkáně. Jakmile začne proces stárnutí, právě kolagen umí nežádoucí průběh ochabování pokožky, zhoršení kvality nehtů, ale také vznik vrásek či celulitidy zpomalit, mnohdy i zastavit. Proto s jeho užíváním neváhejte, může Vám jedině prospět.

Často se nás ptáte zda je cítit zápach, přeci jen je to z ryb. Pokud při přípravě dodržíte postup, zápachu se nemusíte obávat. Obsah sáčku nasypte do suché sklenice a zalijte 1,5dcl vody, dobře promíchejte. Vznikne mléčná tekutina, která může být cítit. Dobře rozmíchanou tekutinu nechte 4 minuty stát, z mléčné tekutiny se stává průhledná tekutina bez jakéhokoli zápachu, pokud jen máte pocit nechutě kvůli  živočišnému původu přilijte ovocný džus nebo šťávu:)

Tak na zdraví a na krásu!

Váš Biomedix