Připravte svou pokožku na horké léto

 

Připravte svou pokožku na horké léto. S Biomedix Collagen vydrží  vaše opálení mnohem déle a navíc bude Vaše pokožka hydratována. 

Léto a dovolená se kvapem blíží. Díky slunečnímu záření je v letním období  péče o pokožku důležitější než jindy. Připravte ji proto již nyní tak, aby vydržela nápor slunečních paprsků. Jak na to?


Péči o pokožku v letním období rozhodně nepodceňujte a nepodceňujte ani kolagen, který Vám prokáže neocenitelnou službu. Opalování a koupání totiž představují pro naši kůži velký stres.

Ačkoli se staly krémy s UV filtry, mléka na a po opalování a třeba i různé vlasové kondicionéry neodmyslitelnou součástí péče o pokožku, je důležité, abychom nepodceňovaly ani výživu pokožky zevnitř - ideálně  látkami  které jsou tělu nejpřirozenější a tím je kolagenem. Pokožka vyživovaná kolagenem si s letním slunečním “zápřahem” poradí mnohem lépe. A protože je kolagen bílkovina tělu vlastní, má neuvěřitelnou moc vrátit jí pružnost a mladistvý vzhled - a  to nejen  na pokožce.

Kolagen zpevní vaše nehty, zlepší jejich kvalitu a dokonce podporuje i zhoustnutí řas. A to ještě není všechno - blahodárně působí na zlepšení stavu vlasů, dokáže vyhlazovat drobné vrásky, zesvětluje pigmentové skvrny a pokožka je mnohem lépe hydratována.

Všimli jste si někdy, jak rychle stárne pokožka dlouhodobě vystavovaná slunci? Na silně opálenou, ale vrásčitou pokožku není hezký pohled. Přitom je tady kolagen, který dokáže případné škody na pokožce výrazně a viditelně eliminovat.