Zdravé a krásné vlasy

 

Díky speciální struktuře molekul, které tvoří jeho složení, umožňuje kolagen vlasy správně hydratovat. Dobře hydratovaný vlas je silnější, pevnější a objemnější, samozřejmě i pružnější a celkově vitálnější.

Zdravé a krásné vlasy jsou ozdobou každé ženy. Z různých důvodů (nesprávná péče, nesprávné používání kulmy, fénu, nebo žehličky na vlasy)) mohou ale ztratit svůj atraktivní vzhled. Mezi další příčiny ztráty kvality vlasů, jak se v poslední době ukazuje, může být i snížená hladina kolagenu v těle. Kolagen je totiž látka, která velmi významně ovlivňuje jejich kvalitu, zdraví a přirozený vzhled. Proto je skvělé kolagen tělu dodávat vnitřně.

Magické vlastnosti kolagenu…

Jak je kolagen pro vlasy užitečný a co způsobuje:

Tím jak kolagen vlas hydratuje, pomáhá v něm zadržovat potřebné látky a vlas má díky tomu i správně fungující mikrofilm na povrchu, který brání jeho vysychání, uhlazuje jeho povrch, zvyšuje jeho mechanickou odolnost proti negativnímu působení UV záření.

  1. Kolagen velmi významně snižuje elektrizaci vlasů.
  2. Radikálně zlepšuje stav poškozených vlasů a zcela zamezuje jejich třepení.
  3. Zvětšuje objem vlasů
  4. Podporuje a urychluje růst vlasů.
  5. Zamezuje sezónnímu vypadávání vlasů.

Pokud máte to štěstí a jste “majitelkou” pevných, úžasných a vitálních vlasů, tak Vám blahopřejeme.

Věřte ale, že používáním kolagenu v rámci prevence vůbec nic nezkazíte. Vaše vlasy budou ještě hezčí a jejich krása vydrží mnohem déle.